Little Genius Closet Blogshop




My Little Model

Promosi Hebat Akhir Tahun


PROMOSI HEBAT AKHIR TAHUN.......

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!


1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)



2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian
kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak...

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM

Kenapa semua harus memilih inchloss? :

1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak wangi jek)

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Hehe

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 owner reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :)

4)Produk ini dipasarkan dengan syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah..

Ok masih byk kelebihan inchloss..jadi nantikan!

PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye...


Body Slimming Soap (Botanik)
NORMAL PRICE

1PCS RM3.00
2PCS RM5.00
1DOZEN RM30

USA Slimming & Firming Gel Soap (Sabun Pelangsing Badan) ini dapat membantu mengurangkan selulit di pinggang dan punggung serta membantu menghilangkan rekahan supaya warna kulit kelihatan seragam. Ia sesuai digunakan setiap hari bagi menghilangkan kesan rekahan dan mengecilkan saiz badan.
Kebaikan Sabun Ini:
- Melangsingkan badan
- Menganjalkan kulit
- Mengurangkan selulit
- Melicin dan melembutkan kulit
- Membersih dan memudarkan tanda hitam kulit
- Memudarkan tanda rekahan (stretch mark) pada perut.
- Membantu mengatasi masalah parut.
Cara Menggunakan:
- Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
- Urut pada kawasan inggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
- Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
- Bilas dengan air bersih.
Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Sebuku sabun boleh bertahan sehingga 5 -6 hari jika digunakan dua kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan selama sebulan.
Untuk mendapat kesan lebih menakjubkan, biarkan buih sabun selama 7 – 10 minit selepas disapu ke kulit.
Saiz: 4.5cm x 4cm x 2cm
Berat: 35 gram
Kandungan Utama & Kebaikannya:
- Seaweed Extract
- Iny Extract
- Lime Bossom Extract
- Lanolin Oil
 

>>>Jadi apa tunggu lagi..jom dapatkan 2Produk Super Duper Hebat ini sekarang, Gandingan Inchloss & Body Soap Slimming ni sangat berkesan dan selamat utk digunakan :).....

Maklumat lanjut boleh PM Admin kat sini ---> LittleGeniusCloset FB Page




Dah Ber Domain Sendiri .::: littlegeniuscloset.my :::.

Alhamdulillah.... LittleGeniusCloset nak kongsi berita Gumbira ni..... Setelah berhari2 bertungkuslumus setelkan proses utk tukar domain... akhirnya berhasil..... tadaaaaaa domain baru blogshop LGC......... http://www.littlegeniuscloset.my/..... dot my ye.... made in malaysia :p...

Sangat2 berteima kasih kepada saudari Innanie Ariffin sbb berkongsi berita hebat ni....

Memang super duper happy lah :)

kepada sesiapa yg berminat masih belum terlewat.... boleh terjah entry LGC yg sebelum ni....

KLIK SINI ----> Domain Percuma , Terhad 1500 Orang Sahaja!

Atau boleh scroll post yg sebelum kat bawah ni.....

Atau boleh terjah trus Blog  Innanie Ariffin

 Semoga Berjaya ye :)

Domain Percuma , Terhad 1500 Orang Sahaja!

Assalamualaikum WBT....

Dear all.... Admin rasa tersangat lah teruja bila dapat tau pasal domain percuma ni.
Memang diidam-idamkan sgt lah selama ni tapi tak berpeluang....
Tapi kali ni admin harap nasib menyebelahi AMIN....)

Sirius ka DOMAIN PERCUMA ni.... Ha a dear, memang super duper sirius... Siapa yang ada 
blog dan teringin sangat nak ada domain sendri ( saya lah tu ) ini peluang terbaik dan jarang berlaku.

Nak tahu knapa? Sebabnya Innanie Ariffin nak bagi :

  • Satu domain PERCUMA selama setahun bernilai RM 200.00
  • Potongan sebanyak 90% untuk bayaran "renewal" yang bermaksud anda hanya perlu membayar RM20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang ( fixed price )
  • Rating blog yang mencanak-canak naik
  • Terhad kepada 1500 orang terawal sahaja


Program ini adalah under MOSTI (Ministyr of Science, Technology and Innovation) yang mana bertujuan untuk membanteras jenayah siber. Harga sebenar domain ni adalah RM 120. Tapi untuk program ini, TAHUN PERTAMA ADALAH PERCUMA dan tahun-tahun seterusnya, owner hanya bayar RM 20 shj untuk renewal. Memang berbaloi kan.
Macam mana nak dapatkan DOMAIN FREE ini ? :-


Tunggu apa lagi JOM join program ni :) lumayan kan...........

GAP Shortsleeve

shortsleeve t 175
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

shortsleeve t 184
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

shortsleeve t 185
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


shortsleeve t 186
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


shortsleeve t 187
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

shortsleeve t 166
size:2t,3t,4t,5t,6t

shortsleeve t 170
size:2t,3t,4t,5t,6t

shortsleeve t 171
size:2t,3t,4t,5t

shortsleeve t 176
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

shortsleeve t 169
size:2t,3t,4t,5t,6t

shortsleeve t 168
size:2t,3t,4t,5t,6t

shortsleeve t 167
size:2t,3t,4t,5t

shortsleeve t 172
size:2t,3t,4t,5t,6t


shortsleeve t 173
size:2t,3t,4t,5t,6t

shortsleeve t 174
Size:2t,3t,4t,5t,6t 


gap shortsleeve t 157
Size:12m,18m,24m,3t,4t


gap shortsleeve t 158
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 159
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t



gap shortsleeve t 160
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 165
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t



gap shortsleeve t 164
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


shortsleeve t 177
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

gap shortsleeve t 163
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 162
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 161
Size:12m,18m,24m,3t


gap shortsleeve t 149
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 150
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 151
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 152
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 153
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 154
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 103
Size:2t,3t,4t,5t,6t,7t

gap shortsleeve t 101
Size:2t,3t,4t,5t,6t


shortsleeve t 178
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

gap shortsleeve t 102
Size:2t,3t,4t,5t,6t,7t

gap shortsleeve t 156
Size:12m,18m,24m,3t


gap shortsleeve t 155
Size:12m,4t,5t


gap shortsleeve t 104
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 105
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 106
Size:3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 107
Size:2t,3t,5t



gap shortsleeve t 108
Size:2t,3t,4t,5t,6t



gap shortsleeve t 109
Size:2t,3t,4t,5t,6t



gap shortsleeve t 114
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 113
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 115
Size:2t,3t,5t,6t


gap shortsleeve t 112
Size:2t,3t,4t,5t,6t


shortsleeve t 179
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

gap shortsleeve t 111
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 116
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 117
Size:2t,3t,4t,5t,6t


gap shortsleeve t 118
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t



gap shortsleeve t 119
Size:18m,24m,3t,5t


gap shortsleeve t 120
Size:12m,18m,24m


gap shortsleeve t 121
Size:18m


gap shortsleeve t 126
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 125
Size:12m,18,24m,3t,4t


gap shortsleeve t 123
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 122
Size:12m,18,24m,4t,5t


shortsleeve t 180
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

gap shortsleeve t 124
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 130
Size:12m,18,24m,3t,4t


gap shortsleeve t 129
Size:12m,18,24m,4t,5t


ap shortsleeve t 128
Size:5t


gap shortsleeve t 127
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 131
Size:12m,18,24m,3t


shortsleeve t 181
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

gap shortsleeve t 137
Size:12m,18,24m,5t


gap shortsleeve t 136
Size:12m,18m


gap shortsleeve t 135
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 134
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 133
Size:18m,24m,3t


gap shortsleeve t 132
Size:18m,24m,3t


gap shortsleeve t 138
Size:12m,18m,4t


gap shortsleeve t 139
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 141
Size:12m,18m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 142
Size:5t


shortsleeve t 182
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t


shortsleeve t 183
Size:12m,18m,24m,3t,4t,5t

gap shortsleeve t 148
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 147
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 146
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 145
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t


gap shortsleeve t 144
Size:12m,18,24m,3t,4t,5t