Little Genius Closet Blogshop




My Little Model

Domain Percuma , Terhad 1500 Orang Sahaja!

Assalamualaikum WBT....

Dear all.... Admin rasa tersangat lah teruja bila dapat tau pasal domain percuma ni.
Memang diidam-idamkan sgt lah selama ni tapi tak berpeluang....
Tapi kali ni admin harap nasib menyebelahi AMIN....)

Sirius ka DOMAIN PERCUMA ni.... Ha a dear, memang super duper sirius... Siapa yang ada 
blog dan teringin sangat nak ada domain sendri ( saya lah tu ) ini peluang terbaik dan jarang berlaku.

Nak tahu knapa? Sebabnya Innanie Ariffin nak bagi :

  • Satu domain PERCUMA selama setahun bernilai RM 200.00
  • Potongan sebanyak 90% untuk bayaran "renewal" yang bermaksud anda hanya perlu membayar RM20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang ( fixed price )
  • Rating blog yang mencanak-canak naik
  • Terhad kepada 1500 orang terawal sahaja


Program ini adalah under MOSTI (Ministyr of Science, Technology and Innovation) yang mana bertujuan untuk membanteras jenayah siber. Harga sebenar domain ni adalah RM 120. Tapi untuk program ini, TAHUN PERTAMA ADALAH PERCUMA dan tahun-tahun seterusnya, owner hanya bayar RM 20 shj untuk renewal. Memang berbaloi kan.
Macam mana nak dapatkan DOMAIN FREE ini ? :-


Tunggu apa lagi JOM join program ni :) lumayan kan...........

0 comments:

Post a Comment