Little Genius Closet Blogshop




My Little Model

FER'WHITE Skin Solution


FER'WHITE Skin Solution

Untuk Harga PM Belldandy Fly ---> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn
Nak kan produk yang bagi kulit cerah, gebu, bersih & anjal PADA HARGA BERPATUTAN ???? 
Presenting to you allssss, FER'WHITE skin solution, di mana rahsia kulit cantik kini mampu jadi milik anda 
1) L-GLUTATHIONE :
Bertindak sebagai anti oksida yang dapat mencerahkan warna Kulit,gluthathionen memang umur dalam hati manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja. juga agen imunisasi dan detoksi.

2) KOLAGEN :
Membina sel-sel baru,menguatkan ikatan sel kulit,yang membolehkan kulit jadi tegang,cerah dan cantik. mengelakan kulit dari kedut dengan pantas.

3) HYRALONIC ACID (HA) :
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi, rambut. HA pun sudah ujud sejak penciptaan ADAM didalam DIRI manusia, semakin tua HA akan semakin Kurang. FUNGSI HA melembabkan kulit, kulit elastic, pembentukan kolegen, meningkat kolegen, menghilangkan garis halus, metabolisma badan.

4) ACAIBERRY :
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas, AWET MUDA.

5) L-CARNITINE :
Anti oksidan, membaiki sel badan dengan pantas.

6) DEXTROSE ANDYROUS :
Anti penuaan.

7) ACID FOLIC :
Ko enzyme dalam sintesis DNA dan RNA. Penting untuk pecahan dan sel penyalinan kulit.
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisms dalam FER'WHITE.

10) STRAWBERRY :
Anti oksidan, merawat kulit, menegangkan kulit, dan kelembapan kulit.

11) L-TAURINE :
Anti oksidan dan membaiki sel sel badan.

12) APPLE STEM CELL :
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dengan amalan pengambilannya.

13) EKSTRAK MANGGIS :
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat, menjadikan kulit lebih cantik.

14) DSM RDA vitamin mix :
Vit A - Kulit jerawat dan kulit keping.
Vit B - menjaga sistem pengahadaman,serap. nutrients, jaga saraf.
Vit C - PEMBENTUKAN dan memelihara kolegen.
Vit D - Membantu menyerap kalsium.
Vit E - Membantu Kulit kelihatan Muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas.
Vit K - Memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat.


AURA SLIM SHAKE


Untuk Harga PM Belldandy Fly ---> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn

AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.

Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam 120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.

Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber yang terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan lemak di dalam darah dan melawas kan proses pembuangan toxin di dalam badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah. Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.

NAK BELI AURASLIM? first sekali, kena tahu product tu untuk ape, jgn main beli je tau..
detox. burn. slim. shape.
jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. Auraslim ni, rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.

1. Detox

Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.


2. Burn

Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"


3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."

Baru lah diet uollsss berkesan!


4, Shape

Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2m, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.

BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -
1 - 7 HARI 
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan 
- detoxifikasi pembuangan toksin 
- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI 
- Pembuangan air besar yg konsisten 
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah 
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS 
- sistem penghadaman lebih baik 
- badan sihat & ketahanan lebih baik 
- berat badan menurun berperingkat 
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan

RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

CARA PENGAMBILAN : 
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan

NOTE : 
IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ?? 
BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE 

INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY , CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED

UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman & sejuk digunakan.

PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING


Aura White GlutaCollagen 900000mg


Untuk Harga PM Belldandy Fly ---> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn

Aura White GlutaCollagen 900000mg
Rahsia Kulit Cantik Berseri
Tanpa Jeragat.


INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ? 

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

Aura White GlutaCollagen 900000mg
PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, 
TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.


Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia 

Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita. 

Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.

Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu. 

Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...


Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat
Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White 

Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

CARA PENGAMBILAN: 
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


MAIXARA C-SENTIAL



Untuk Harga PM Belldandy Fly --> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn

KEBAIKAN MAIXARA C-SENTIAL - Membantu merawat jerawat dan parut dengan lebih cepat - Membantu mencerah dan melembabkan kulit secara menyeluruh - Membantu menghalus, menanjal dan melembutkan kulit - Membantu mencegah kanser - Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan - Bertindah sebagai anti-oksida dan anti-penuaan - Membantu pertumbuhan dan pembaikan tisu badanMaixara akan mencantik dan menyihatkan kulit menjadikannya bersinar, membantu tubuh membina kembali sel kulit yang rosak. Ia membantu menghilangkan selulit, mengurangkan kedutan dan merawat rekahan pada kulit. Ia juga menyingkirkan toksin dalam badan.Maixara...Gabungan daripada extrak strawberry menghasilkan vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia. Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).

Maixara C-Sential semakin HOT!
testimoni hebat diterima dan rata2 menyatakan puas hati!
Jangan lupa banyakkan minum air 3-4 liter sehari ya.
Maixara C Sential merupakan supplemen utk kulit anda jadi lebih
cerah, cantik dan muda.. Kolagen ikan talapia yang digunakan
sangat bagus utk kulit dan banyak penyakit boleh dirawat
antaranya ekzema; alergik, resdung dan selsema.

Dengan Maixara anda akan mendapat kulit yang lebih sihat, cerah, gebu dan licin. Maixara akan memberi kesan dalam masa 7 hari pegambilan. Sudah ramai yang menggunakan maixara untuk mendapt kulit yang cantik seluruh badan.

VITAMIN C 500MG PAHANG PHARMACY (100 TABLET )


VITAMIN C 500MG PAHANG PHARMACY
100 TABLET

Untuk Harga PM Belldandy Fly --> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn 

VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan.Hanya makan sehari1- 2 biji dalam masa 3-4 minggu boleh nampak kulit semakin cantik, tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang. 

1 tablet vitamin c=500mg=7 biji buah oren segar. 
Selain mencantikkan kulit, vitamin c ni sesuai bagi 
~ orang yang mempunyai resdung 
~ gusi berdarah 
~ org mengandung untuk tambahkan imun dalam badan
~ melawan virus dalam badan 
~ Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis 
~ Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress 
~`baik untuk orang yg pernah buat operation kerana vit c mampu memulihkan luka dala m badan 
~ dan juga baik untuk perokok 

Vitamin C ini 100% Halal,dijamin dan berkesan. 

Berkesan utk merawat masalah: 
1)masalah resdung 
2)jerawat batu serta gatal2 pada kulit 
3)kulit kering, tidak sekata atau disebabkan penuaan 
4)parut lama yg hitam2 di badan 
5)masalah alahan 
6)kulit yg kusam dan tidak berseri 
7)parut hitam, operation scar di perut bekas melahirkan anak akan pudar dalam beberapa hari sahaja 
*sesuai untuk kaum lelaki & perempuan ,ibu mengandung,breastfeed (membentuk susu ibu lebih banyak dah sihat utk bayi) 
8)membantu dlm membetulkan kitaran haid. 
9)mencantikkan , mencerah serta melembutkan kulit. 
10)anti kedutan 

Kelebihan lain: 
~Ibu mengandung boleh mengamalkan Vitamin C 500mg ini 
~Boleh di amalkan ketika period 
~Boleh menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusukan anak Sesuai untuk lelaki & perempuan 12 tahun ke atas 

Cara Makan Vitamin C 500mg: 
2 biji sehari selepas makan 
Elak makan bersama dengan Udang


Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar.

Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. Jerawat akan mengecut dan berkurangan. Ia akan membuang toksin dari badan dan menjadikan badan lebih sihat dan bersih.

Semakin lama mengamalkan, semakin cerah berseri dan seperti memakai blusher! Tak percaya lihat testimoni dan cuba sendiri!!

Anda Tertanya-tanya………..

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka!

• Vitamin C dgn ketinggian 500mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal


BB CREAM CATHY


BB CREAM CATHY
PRICE : RM30 ( Tak Termasuk Postage )

BB cream dengan tekstur yang lebih ringan, Diperkaya dengan L-Glutathione untuk pencerahan serta merta dan merawat kulit dalam jangka masa panjang. BB Cream sangat popular di Asia dan banyak dipakai oleh artis Korea. Di sebut ‘krim ajaib’ kerana kemampuannya untuk memperbaiki kulit dan membuat make up menjadi lebih mudah. BB Cream adalah kosmetik sekaligus dapat merawat kulit. Produk foundation lain umumnya tidak merawat kulit tetapi BB Cream melakukan keajaiban dengan memperbaiki kulit.

Berfungsi sebagai essential krim, menutrisi kulit, mengencangkan dan menghaluskan kulit sehingga tampak selembut sutera. Kedua sebagai tabir suria dengan SPF 59 yang melindungi kulit daripada sinar UV yang dapat menyebabkan bintik hitam di wajah. Membantu memperbaiki masalah kulit dan melindungi wajah daripada bahan kimia berbahaya.

Berfungsi sebagai foundation yang membuat make up tampak sempurna dan wajah tidak berminyak sepanjang hari. BB Cream memiliki fungsi untuk melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara yang merosakkan lingkungan sehingga menjadikan kulit tetap sihat. Kandungan dalam BB Cream yang alami seperti Hazel, Aloe dan Caviar extract membantu regenerasi kulit dan mengecilkan pori-pori di mana dalam satu bulan kita akan merasa kulit semakin lembut dan menjadikan kulit kelihatan memukau.

KESAN PENGGUNAAN:

* Menutup jerawat.
* Mengecilkan pori-pori.
* Menghapuskan noda-noda.
* Mengurangkan garis halus.
* Menjadikan warna kulit sekata.
* Menjadikan kulit lebih halus.
* Mengurangkan minyak di wajah.
* Melembabkan kulit.

CARA PENGGUNAAN:

* Sapukan rata pada kulit wajah menggunakan span atau jari.

KANDUNGAN:


COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET


COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

PRICE : RM35 ( Tak Termasuk Pos )

FUNGSI: Memutihkan wajah 
Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah 
Mengecilkan pori-pori 
Menganjalkan kulit wajah 
Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI: 
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP 
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM 
COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM 

CARA PEMAKAIAN: 
Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.


Collagen Crystal Eye Mask (HIGH QUALITY)


Untuk Harga PM Belldandy Fly ---> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn

Collagen Crystal Eye Mask (HIGH QUALITY)

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.

KELEBIHAN EYE MASK COLLAGEN:
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar.


FUNGSI : 
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.

Bahan-bahan asli dalam Collagen Crystal Eye Mask menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!

- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN : 
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan.

Sesuai juga untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.

CARA GUNA : 
1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20-30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA!

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Mask selama 10 min dalam peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga mask kering. Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.

Perbezaan Collagen Crystal Eye Mask Gold dengan Black (Bamboo Charcoal)
~ Fungsinya adalah sama tapi terdapat sedikit perbezaan bahan yang digunakan 



Collagen Crystal Eye Mask (GOLD)
Diformulakan dengan emas tulen, bio-bahan dan unsur-unsur aktif yang serta-merta melembapkan, rehydrate dan regenerates kawasan mata anda. 
Emas Bio-Kolagen topeng mata ini berkesan melegakan keletihan kronik dan mengurangkan pembentukan garis halus, kedutan, garisan2 di sekitar kawasan mata, mengurangkan eye bag dan memudarkan lingkaran gelap sekitar mata.
Sintesis Kolagen diaktifkan disebabkan oleh metabolisme selular yang lebih baik dan peredaran darah di sekitar tisu mata, memperbaiki keanjalan dan ketegasan, menjadikan mata anda kelihatan lebih segar, muda dan berseri.

Collagen Crystal Eye Mask (black)
~Bamboo Charcoal
Arang buluh/bamboo charcoal mempunyai 3 ciri utama: 
1) Kuasa penyerapan yang tinggi: Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran
2) Penapisan: Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan.
3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia.

AMARAN:
1. Elakkan Penggunaan pada kulit terbakar dari matahari
2. Elakkan penggunaan dengan pembalut muka atau topeng pengelupas
3. Hentikan penggunaan produk jika anda merasa tidak selesa.
4. Jauhkan dari kanak-kanak
5. Untuk kegunaan luar sahaja.