Little Genius Closet Blogshop




My Little Model

VITAMIN C 500MG PAHANG PHARMACY (100 TABLET )


VITAMIN C 500MG PAHANG PHARMACY
100 TABLET

Untuk Harga PM Belldandy Fly --> http://www.facebook.com/belldandyfly?ref=tn_tnmn 

VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan.Hanya makan sehari1- 2 biji dalam masa 3-4 minggu boleh nampak kulit semakin cantik, tiada cela, jerawat mula mengecut, parut-parut jerawat, jerawat di belakang badan juga turut hilang. 

1 tablet vitamin c=500mg=7 biji buah oren segar. 
Selain mencantikkan kulit, vitamin c ni sesuai bagi 
~ orang yang mempunyai resdung 
~ gusi berdarah 
~ org mengandung untuk tambahkan imun dalam badan
~ melawan virus dalam badan 
~ Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis 
~ Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress 
~`baik untuk orang yg pernah buat operation kerana vit c mampu memulihkan luka dala m badan 
~ dan juga baik untuk perokok 

Vitamin C ini 100% Halal,dijamin dan berkesan. 

Berkesan utk merawat masalah: 
1)masalah resdung 
2)jerawat batu serta gatal2 pada kulit 
3)kulit kering, tidak sekata atau disebabkan penuaan 
4)parut lama yg hitam2 di badan 
5)masalah alahan 
6)kulit yg kusam dan tidak berseri 
7)parut hitam, operation scar di perut bekas melahirkan anak akan pudar dalam beberapa hari sahaja 
*sesuai untuk kaum lelaki & perempuan ,ibu mengandung,breastfeed (membentuk susu ibu lebih banyak dah sihat utk bayi) 
8)membantu dlm membetulkan kitaran haid. 
9)mencantikkan , mencerah serta melembutkan kulit. 
10)anti kedutan 

Kelebihan lain: 
~Ibu mengandung boleh mengamalkan Vitamin C 500mg ini 
~Boleh di amalkan ketika period 
~Boleh menambahkan susu badan bagi ibu yang menyusukan anak Sesuai untuk lelaki & perempuan 12 tahun ke atas 

Cara Makan Vitamin C 500mg: 
2 biji sehari selepas makan 
Elak makan bersama dengan Udang


Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar.

Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. Jerawat akan mengecut dan berkurangan. Ia akan membuang toksin dari badan dan menjadikan badan lebih sihat dan bersih.

Semakin lama mengamalkan, semakin cerah berseri dan seperti memakai blusher! Tak percaya lihat testimoni dan cuba sendiri!!

Anda Tertanya-tanya………..

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka!

• Vitamin C dgn ketinggian 500mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal


0 comments:

Post a Comment